BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

Árkalkulátor

 

Programunkkal költség és alapterületi alapon is kereshet terveink közül, továbbá meghatározhatja a szintbeli megosztást (földszinti, galériás, kétszintes) a homlokzati megjelenését (hagyományos vagy modern, minimalista fachwerk),  valamint a nyílászárók mennyiségét is. A megadott paraméterek alapján Ön megkapja a megfelelő alaprajzokat és a ház látványterveit is.
 
Az alapterületi választás száma (40-140) körülbeli területet mutatnak irányadásul. A valós m2-ek a látható helyiséglista alapján kerülnek meghatározásra.
 
Az épület egy általános, legegyszerűbb kialakítású házformában kalkulált így az árak ettől eltérő kialakítás (alaprajz, tetőforma,  stb.) és épületforma esetén eltérhetnek! 
 
Pontos árajánlat kizárólag megtervezésre került, min. vázlattervi szintű épületről adható. 
 

Árak alakulása ezen szempontok alapján:
Terület:
40 nm 60 nm 80 nm 100 nm 120 nm 140 nm


Alaprajzi tagoltság:
Földszintes Galériás 2 szintes


Homlokzati anyag:
Tégla homlokzat Vakolt homlokzat


Homlokzati áttörtség:
26% 38% 50%
FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK