BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

SZENTENDRE

A nagylejtésű hegyoldalban került megtervezésre és építésre a ház olyan izgalmas kialakítással, hogy az semmiképp se eredményezzen részben földdel fedett (pincés) megoldást. A gépkocsitároló az épület tömegével egyben, ugyanakkor mégis különállóan került kialakításra, amely után egy terasszal és függőhíddal érhető el a lakóépület. A nappali és egylégterű konyha-étkező az emeleten található, amely alatt a kubatúra elfordítva épült, hogy a gyönyörű panoráma minél nagyobb hosszon élvezhető legyen, amelyhez párosul a lejtő felőli nagyméretű fedett terasz. A külső homlokzat vakolt, részben kőburkolatú. A magas energetikai és hőtechnikai paraméterekkel, továbbáa gépészettel az épület passzívház.

Referenciák

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK