BÉLIK ÉS TÁRSA KFT.
Ügyvezető: Bélik István
Mobil: +36 20 935 8414
E-mail: info@gerendavazas-haz.hu
Iroda és gyártócsarnok: Leányvár iparterület,
Piliscsév körforgalom
Nyitvatartás: H-P: 8.00 - 16.00
Székhely: 2081 Piliscsaba, Bajcsy Zsilinszky utca 56.

FACHWERK KÉSZHÁZAK

Cikkek és prospektusok

Képeskönyv - Referenciák

Tekintsék meg referenciamunkáinkat bemutató képeskönyvünket. Kiadványunkban eddigi házaink, otthonok külső és belső megjelenését illusztráló gyönyörű fotósorozatait láthatják. Ajánljuk figyelmébe azoknak akik most vagy a jövőben családi házuk építését tervezik. (A képeskönyv jellege miatt nagy fileméret)
(72265 Kb)

Bélik ácsszerkezetek

Bélik és Társa Kft. régóta kivitelez nagy és kis-középnagyságrendű fa és ácsszerkezeteket. Ezen kiadványunk referenciamunkáinkat mutatja be látvány fotósorozatokon keresztül. Tekintse át korábbi munáinkat!
(53710 Kb)

Gerendavázas Fachwerk Házak

Típusterv prospektusunkkal segítséget szeretnénk nyújtani családi ház építés előtt álló megrendelőinknek. Az alaprajzok és látványfotóik bemutatják az eddig felmerült megrendelői igényekre készített terveinket.
(41970 Kb)

PILISSZENTLÁSZLÓ

A természetvédelmi területen épült ház csodás otthont biztosít. A faszerkezetű épület nem csak tökéletesen beillik az erdős, fákkal környezetbe, de kiváló műszaki tulajdonságainak megfelelően A+ energiaosztályba tartozik, így alacsony energiafelhasználású és könnyen, költséghatékonyan fenntartható. A földszinten a tágas nappali lelhető fel egy légtérben, összefüggően a konyhával és az étkezővel. A kerttel való átmenetetet az épülethez illően faburkolat terasz biztosítja. Az emeleten a gyerekszobák és a szülői háló található meg.

Referenciák

FAIPARI SZOLGÁLTATÁSOK